Gerritzen Prestoquartz is sinds 1992 een begrip in Nederland wanneer het gaat om kunststofvloeren, zoals grindvloeren, marmoretti vloeren, troffelvloeren en diverse varianten van gietvloeren.

Gerritzen Prestoquartz staat voor kwaliteit, kwaliteit die al begint bij de ontvangst in onze overzichtelijke showroom van 350 m², waar u door ons deskundige team wordt ingelicht over alle eigenschappen van onder andere de
Prestoquartz grindvloer en / of de Presto Marmoretti Vloer. Onze mensen adviseren u over de voorbereiding, planning, materiaal- en kleurkeuze en eventuele toepassing van dessins.

Uiteraard wordt de visie over kwaliteit door de vakmensen van Gerritzen Prestoquartz ook doorgevoerd op het eindproduct, de Presto Vloer wordt dan ook met de grootste zorg aangebracht.

KWALITEIT, OOK ALS DE VLOER EENMAAL IS AANGEBRACHT!


Nazorg staat bij Gerritzen Prestoquartz dan ook hoog in het vaandel, wij beantwoorden graag al uw vragen over het onderhoud van de Prestoquartz Grindvloer en Presto Marmoretti Vloer.

Naast de standaard vijf jaar garantie bieden wij u de zekerheden van de erkende NOA Afbouwgarantie en de erkende CBW garantie.

Kom langs en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van onze kunststofvloeren.