•  
    Kwaliteit

Wij dragen de kwaliteit in ons hart”

 

Gerritzen Prestoquartz staat voor kwaliteit, kwaliteit die al begint bij de ontvangst in onze overzichtelijke showroom van 350 m², waar u door ons deskundige team eerlijk wordt geïnformeerd over alle voor- en nadelen van onze Prestoquartz grindvloeren, Presto Marmoretti Vloeren en Presto Troffelvloeren.

 

Onze mensen adviseren u over de voorbereiding, planning, materiaal- en kleurkeuze en eventuele toepassing van dessins.

 

En uiteraard worden onze Presto Vloeren met de grootste zorg aangebracht, niet voor niets geven wij standaard vijf jaar garantie op de door u aangeschafte vloer en durven wij gerust te zeggen: Wij dragen de kwaliteit in ons hart!

 

En wilt u meer zekerheid, dan bieden wij u ook nog de zekerheden van:

noa_logo

Met de NOA Afbouwgarantie bent u verzekerd van heldere afspraken. Wij staan niet alleen zelf garant voor ons werk, maar wij hebben de garantie van NOA achter ons. En die garantie kregen wij niet zomaar, wij moeten immers voldoen aan belangrijke kwaliteitseisen, gedragsregels en eisen.

 

Veel van deze eisen zijn vermeld in de Algemene Consumentenvoorwaarden, welke wij op aanvraag graag zullen toesturen of u kunt ze zelf downloaden vanaf de website van de NOA Afbouwgarantie www.ubentbeteraf.nl.