•  
    Verhuur Reinigingsmachines

“Verhuur reinigingsmachines”

 

Voor het behoud van uw Prestoquartz Grindvloer, Presto Marmoretti Vloer of Presto Troffelvloer adviseren wij u de vloer circa 1x per jaar / 1x per twee jaar grondig te reinigen met een schrobmachine: indien u een schrobmachine gaat huren, vraag dan om een machine die verticaal borstelt.

Bij Gerritzen Prestoquartz bieden wij u de mogelijkheid een combipakket te huren, u huurt dan de Duplex Schrobmachine en een waterzuiger voor € 60,00 per dag. Heeft u zelf een waterzuiger en wilt u alleen de schrobmachine huren, dat kan ook, de kosten zijn dan € 50,00 per dag.

 

* Bel: 0299-646003 (dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 16.30 uur) voor het reserveren van de machines op de door u gewenste datum.

* Op de afgesproken dag betaalt u € 125,00 borg contant en geven wij u uitgebreid uitleg over de machines en het gebruik ervan, u krijgt de machines schoon mee.

* De volgende dag brengt u de machines schoon retour en ontvangt u de borg

-/- de huurprijs contant retour.

 

Het benodigde schoonmaakmiddel (Fleurit Cleaner) is bij ons te koop voor € 11,00 per fles. BESTEL HIER de Fleurit Cleaner.

 

TIP: goed ventileren tijdens en na het schoonmaken.