Wat is een Prestoquartz Grindvloer?

 

De Prestoquartz grindvloer wordt vervaardigd van zorgvuldig geselecteerde grindkorrels en transparante epoxyhars. De vloer met een laagdikte van circa 8 tot 10 mm wordt naadloos gelegd en heeft over het algemeen een open structuur. De grindkorrels zijn leverbaar in honderden kleuren en diverse korrelgroottes en kunnen door onze vakmensen verwerkt worden in elk gewenst motief. Door de vele toepassingsmogelijkheden en niet te vergeten het gemakkelijke onderhoud van de Prestoquartz Grindvloer vormt deze vloer de ideale basis voor ieder interieur.

 

De Prestoquartz Grindvloer is niet alleen geluidsabsorberend, maar ze heeft ook een goede warmte-isolerende werking. Door de open structuur van de vloer in combinatie met het bindmiddel (een kunststof) wordt de omgevingstemperatuur snel aangenomen en voelt de vloer aangenaam aan (de temperatuur van de vloer ligt gemiddeld circa 5 à 6 graden lager dan de omgevingstemperatuur). Indien gewenst kan er zonder problemen vloerverwarming aangebracht worden. Vloerverwarming zal onder een grindvloer uitstekend functioneren.

 

Afhankelijk van de toepassing en / of gezinssamenstelling kan de Prestoquartz Grindvloer worden afgeleverd met een open of een gesloten structuur. Tijdens uw bezoek aan onze showroom zullen wij u uitgebreid informeren over de diverse eigenschappen van zowel de open als de gesloten structuur grindvloer en samen met u de juiste vloerkeuze maken voor uw woning, winkel of kantoor.

 

De Prestoquartz Grindvloer wordt door ons toegepast in het hele huis, dus ook op de trap. En als gek voor u niet gek genoeg is, kunnen wij de Prestoquartz Grindvloer ook aanbrengen als aanrechtblad en / of achterwand van de keuken.

 

De voordelen op een rijtje:

 

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Slijtvast

Makkelijk in onderhoud

Geschikt voor vloerverwarming

Brandveilig

Antislip en Antistatisch

 

slide22     slide1

 

 

slide34     slide19