Wat is een Presto Marmoretti Vloer?

 

De Presto Marmoretti Vloer wordt vervaardigd van getrommelde marmerkorrels en transparante epoxyhars. De laagdikte van de vloer varieert van 10 tot 20 mm afhankelijk van de gekozen korrelgrootte. Ook de Presto Marmoretti Vloer wordt naadloos gelegd en heeft over het algemeen een open structuur. De getrommelde marmerkorrels zijn leverbaar in een 20-tal natuurlijke kleuren en diverse korrelgroottes. Door de natuurtinten en het glanzende oppervlak van de marmerkorrels krijgt de Presto Marmoretti Vloer een exclusief rijke uitstraling, die past in een huis van “net een beetje meer”.

 

Net als de Prestoquartz Grindvloer is de Presto Marmoretti Vloer geluidsabsorberend en heeft ze een goede warmte-isolerende werking. Door de open structuur van de vloer in combinatie met het bindmiddel (een kunststof) wordt de omgevingstemperatuur snel aangenomen en voelt de vloer aangenaam aan (de temperatuur van de vloer ligt gemiddeld circa 5 à 6 graden lager dan de omgevingstemperatuur). Indien gewenst kan er zonder problemen vloerverwarming aangebracht worden. Vloerverwarming zal ook onder een Presto Marmoretti Vloer uitstekend functioneren.

 

Afhankelijk van de toepassing en / of gezinssamenstelling zullen wij u de juiste korrelgrootte voor de Presto Marmoretti Vloer adviseren, al dan niet afgewerkt met een vulstof (transparante sealing). Tijdens uw bezoek aan onze showroom zullen wij alle bijzondere eigenschappen van de Presto Marmoretti Vloer uitgebreid met u bespreken, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen over de vloer voor uw droomhuis.

 

De Presto Marmoretti Vloer wordt door ons toegepast in het hele huis, dus ook op de trap (uitgezonderd de 5-12 mm korrel).

 

De voordelen op een rijtje:

 

Exclusieve luxe voor een betaalbare prijs

Slijtvast

Makkelijk in onderhoud

Geschikt voor vloerverwarming

Brandveilig

Antislip en Antistatisch

 

128

 

 

 

IMG-20150515-WA0012

slide11

 

slide30