Wat is een Presto Troffelvloer?

 

De Presto Troffelvloer is van oorsprong een industriële vloerafwerking welke steeds vaker wordt toegepast als strakke vloer voor de moderne woning. De Presto Troffelvloer wordt vervaardigd van een mix van ingekleurd zand en heel fijne ingekleurde grindkorrels in combinatie met een transparante epoxyhars. Deze vloer wordt altijd afgewerkt met een 2-laags sealing, afgelakt met een topcoat, zodat de vloer wordt afgesloten voor vuil en vloeistoffen. De Presto Troffelvloer met een laagdikte van 4 tot 6 mm, leverbaar in een breed kleurenscala is een zeer sterke, strakke vloer welke naadloos wordt gelegd. De Presto Troffelvloer kan dienst doen als functionele werkvloer, maar past ook uitstekend in een huis met een strakke moderne inrichting.

 

De Presto Troffelvloer is bestand tegen een groot aantal chemicaliën en heeft door zijn compactheid een grote stoot- en slagvastheid. De Presto Troffelvloer is zeer sterk en slijtvast waardoor de vloer uitstekend geschikt is voor sportkantines, fabriekshallen, kantoorruimtes, scholen, winkels en autogarages. Maar deze sterke slijtvaste vloer zal in een moderne woning zeker niet misstaan en is qua uiterlijk een goed alternatief voor een gietvloer.

 

Een Presto Troffelvloer wordt ook veelvuldig toegepast in de agrarische sector; zoals bijvoorbeeld in melkstallen (stand en put).

 

De voordelen op een rijtje:

 

Zeer slijt- en krasvast

Strak en toch decoratief

Makkelijk in onderhoud

Geschikt voor vloerverwarming

Brandveilig

 

20161109_101728 (2)

20161109_101651             20161109_102111