“Herstel & Reparatie”

 

Gerritzen Prestoquartz biedt een compleet pakket, dus ook herstelwerkzaamheden aan bestaande grind- marmerkorrel- en/of troffelvloeren worden door ons uitgevoerd.

 

Denk hierbij aan het herstellen van scheuren in de vloer (veelal gebeurt dit door creatieve oplossingen), het herstellen van brandschades in de vloer of het herstellen van extreem vervuilde delen in een vloer (bijvoorbeeld vervuiling rondom een aanrechtblok), maar ook het opvullen van de vloer bijvoorbeeld wanneer de keuken wordt veranderd of wanneer er een muur wordt verwijderd.

 

In principe zijn alle vloeren te herstellen door gebruik te maken van creatieve oplossingen. Het beschadigde deel van de vloer wordt verwijderd, indien nodig wordt de ondervloer behandeld, waarna de vloer wordt aangeheeld met veelal contrasterende kleuren. Indien de vloer een open structuur heeft, kunnen reparaties op één dag worden uitgevoerd. Informeer naar de mogelijkheden bij Gerritzen Prestoquartz.
Stuur uw foto’s van de betreffende schade en uw adresgegevens en wij maken een vrijblijvende prijsopgave!

 

Het herstellen van vloeren welke op hout gelegd zijn, is NIET mogelijk.

 

Kleine beschadigingen repareert u eenvoudig zelf met behulp van de bij ons te bestellen reparatiesetjes (u dient dan zelf het benodigsde grind in uw bezit te hebben). BESTEL HIER  een Reparatiesetje.

 

Heeft uw grindvloer zijn glans verloren, dan wordt dit meestal veroorzaakt door vervuiling. Het schrobben van de vloer zal in veel gevallen tot grote tevredenheid leiden. Schrobmachines en waterzuigers zijn bij ons te huur, zodat u uw grindvloer weer kunt laten blinken ( zie: Verhuur reinigingsmachines).